"Falkenberg Massage er udbyder af sundhedsløsninger på virksomheder over hele landet. Pia har været tilknyttet flere forskellige virksomheder siden februar 2012.

Pia er en meget dygtig massør. Hun er yderst tillidsvækkende, arbejder selvstændigt og er meget vellidt blandt klienterne.

Herudover opfatter jeg Pia som en sød og imødekommende pige. Pia forstår vigtigheden af, at overholde indgåede aftaler. Pia har en positiv og smilende tilgang til livet. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Pia Bergstedt."

Henrik Falkenberg
Adm. Direktør
Falkenberg Massage ApS

pic


pic

"Vi har i flere år tilbudt vore medarbejdere mulighed for massage i virksomheden, og i den forbindelse har Pia haft hendes gang hos os gennem de sidste par år.

Hun er meget populær og tiderne hos hende bliver derfor altid hurtig booket. Hun er en meget imødekommende og kompetent behandler.

Vi glæder os over det gode samarbejde."

​Hanne Riis Madsen
HR Partner OK a.m.b.a


"Jeg har det sidste 1½ år gået til massage ved Pia Bergstedt 2 gange om måneden, og det har været en meget positiv oplevelse.

​Hun er en meget dygtig massør, som på en professionel måde behandler ømme og overanstrengte muskler.

Massagen har en dejlig afslappende og velgørende virkning, og fjerner de spændinger og muskelinfiltrationer man har i nakke og skuldre.

Pia Bergstedt er meget venlig og smilende, og tager altid opgaverne meget seriøst. Hun har et godt kendskab til anatomi, fysiologi og almen sygdomslære og er altid parat til at besvare evt. spørgsmål.

​Jeg kan varmt anbefale andre at aftale tid ved Pia Bergstedt."

​Erik Chr. Hansen
Betalingsformidlingschef

pic