Massør Pia Bergstedt i Brenderup tilbyder fysiurgisk massageterapi med det formål at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og eventuelle skader i muskler og led. Det kan være muskelsmerter som rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter, men også hovedpine, og det kan være arbejdsskader af samme type eller for eksempel musearm.

Myoser, skader og smerter kan afhjælpes med fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en mere dybdegående form for massage end ordinær massage, og den fjerner blandt andet affaldsstoffer, der har hobet sig op i vævet som hårde knuder, eller rettere myoser. Disse myoser formindsker tilførslen af blod og derved af ilt, hvilket medfører, at musklerne bliver hæmmede. Formålet ved fysiurgisk massage er således at optimere tilførslen af blod og næring til cellerne.

Fysiurgisk massage er ikke det samme som wellness-massage

Fysiurgisk massage, eller sportsmassage, kan derved ikke sammenlignes med wellness-massage, men er til behandling af skader eller til forebyggelse af skader, og målgruppen er både sportsfolk og medarbejdere, men også alle andre med behov for fysiurgisk massage. Da jeg i øvrigt har gode erfaringer med Aloe Vera fra Forever Living, benytter jeg disse produkter i mine behandlinger.

Jeg kan tilbyde fysiurgisk massage efter forudgående aftale eller en fast aftale, men også akut, hvis du skulle få behov for det. Desuden er jeg fleksibel med hensyn til åbningstider, så du kan bestille en tid, der passer ind i dit program eller din hverdag.