​Firmamassage og personalepleje – det betaler sig!

​Det er dokumenteret, at regelmæssig massage medvirker til bedre trivsel, øget effektivitet og mindre sygefravær blandt medarbejderne på en arbejdsplads. Det handler om fysisk og psykisk velvære og derved også om et godt arbejdsmiljø, hvor der er gensidig tillid og respekt, og hvor den enkelte medarbejder føler, at hans eller hendes indsats bliver værdsat.

Det har stor betydning for erhvervslivet at have kvalificerede, ansvarsbevidste og dygtige medarbejdere, som vil og kan yde en helhjertet og til tider ekstra indsats for virksomheden og dens kunder. Derfor er det fysiske og psykiske velvære en afgørende faktor.

Se vores priser her

​Massage bruges blandt andet til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader i bevægelsesapparatet. Det kan være musearm og hovedpine samt nakke-, skulder- og lændeproblemer. Massage løsner normalt op for den slags spændinger og myoser. Dertil kommer den afstressende virkning.

Sådan fungere firmamasse i praksis

Behandlingerne foretages på virksomhedens adresse, hvor virksomheden stiller et opvarmet lokale til rådighed og i øvrigt selv står for booking af tider.

​Behandlingerne foregår mellem kl. 8.00-16.00, men vi kan aftale andre tidspunkter. Vi finder naturligvis en løsning, der passer til netop jeres arbejdsplads, herunder medarbejderne og ledelsen.

Jeg kan enten komme efter behov, eller vi kan lave en fast serviceaftale. Her kan jeg komme enten en gang om måneden eller hver anden uge.

Priser og betaling for massage

Nogle virksomheder betaler det fulde beløb for behandlingen, mens andre vælger at give et tilskud til behandlingen, og hvor medarbejderne betaler differencen. Det er vores erfaringer, at medarbejdere typisk føler, at der er tale om et attraktivt tilbud, selvom de selv skal betale en del af beløbet.

Medarbejderne kan enten betale via en bruttolønsordning, eller er din virksomhed kan benytte en sundhedsordning.

Pris for massage
kr. 330,- 
gælder for behandling på en halv time.

Prisen er den samme, uagtet det betales via virksomhedens sundhedsordning eller via medarbejderens bruttolønsordning. Denne pris inkluderer alle materialer til behandlingen, herunder olie, behandlerbriks og transport til virksomheden. Dog beder vi om, at folk medbringer deres eget håndklæde.