Massør Pia Bergstedt i Middelfart startede sin virksomhed i juni 2010. Jeg blev også udannet som massør i 2010. Derefter har jeg taget uddannelser inden for idrætsskadeterapi og akupunktur. Desuden har jeg gennemført kurser og efteruddannelse inden for babymassage, kinesiotape, triggerpunkter og laserterapi.

Jeg udfører behandling af ansatte og sportsfolk samt børn og ældre

​Jeg behandler alle typer af kunder, lige fra børn til ældre mennesker, herunder sportsfolk på alle niveauer. Desuden udfører jeg firmamassage, det vil sige massage af en virksomheds medarbejdere. Jeg benytter i øvrigt Aloe Vera fra Forever Living i mine behandlinger, da jeg har gode erfaringer med disse produkter.

Mit helt særlige specielle er dog massage, og mine patienter er ofte folk med ondt i ryggen. Der kommer også sportsfolk med forskellige skader som for eksempel løbeskader, træningsskader og andre overbelastningsskader. Samtidig udfører jeg forebyggende behandlinger, men jeg kan også udføre behandling, hvis du får et akut problem eller en akut skade, der kræver omgående behandling.

​Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for dig

​Jeg lægger stor vægt på kvalitet, men det vigtigste for mig er at gøre en forskel for mine kunder.. Det er i det hele taget vigtigt for mig at yde al behandling i god kvalitet, så kunderne får lyst til at komme igen, og så de kan anbefale mig til nye kunder. De fleste kunder kommer faktisk på grund af anbefalinger fra mund til mund.

​Jeg har ingen særlige åbningstider, men er åben, når du har brug for massage. Ring eller skriv til mig på telefon 28 74 55 73 eller e-mail info@bergstedtmassage.dk, hvis du vil bestille tid til ordinær eller akut behandling.​